Сливен, кратки вечерни новини, 11.05.2021 г., вторник

Сливен
11.05.2021 / 15:54

Вандали изпотрошиха за пореден път автобусна спирка, намираща се в кв. „Даме Груев“ 11, само две седмици след като бе възстановена от Община Сливен.

Над 200 ученици от първи и втори клас от СУ „Константин Константинов“ в Сливен днес положиха Клетва на първокласника – заради сложната обстановка миналата година, свързана с обявеното извънредно положение в страната, не се състоя тържествена церемония за най-малките ученици.

Семейна двойка от Сливен отбеляза с церемония златната си сватба тази неделя в Ритуалната зала на Община Сливен – тя бе поздравена от кмета Стефан Радев, който им пожелава да си припомнят хубавите мигове, да разчитат един на друг и неразделни да посрещат житейските предизвикателства.

Имунизации срещу COVID-19 в Сливенско ще има от 10 до 16 май – желаещите имунизация срещу COVID-19 могат да обявят желанието си при личните лекари, които от своя страна заявяват необходимите количества за седмицата към РЗИ-Сливен.

За последното денонощие в Сливенско има регистрирани 24 заразени с коронавирусна инфекция.

27 сигнала за нарушаване на нощната тишина са посетени от служители на участъци „Надежда” и „Запад” към РУ-Сливен на 6 май по време на празника Хедерлези.

Строшената на три паметна плоча на главния апостол на Втори Сливенски революционен окръг Иларион Драгостинов в местността Вратник бе възстановена със съдействието на председателя на НФСБ в сливенското село Бяла Пламен Петров.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев