Сливен, кратки вечерни новини, 03.05.2021 г., понеделник

Сливен
03.05.2021 / 15:55

Повече излекувани и по-малко заболели от коронавирус са регистрирани през последната седмица на територията на община Сливен, според данните от изминалата седмица – от 26 април до 2 май, новозаболелите са 131, а броят на излекуваните е 234.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 8 заразени с коронавирусна инфекция.

В тазгодишната виртуална Панорама на образованието в Сливен Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” представя пред седмокласниците и техните родители приема си за новата учебна година.

Допълнително извозване на съдовете за смет ще организира Община Сливен – причината е повишената консумация по време на празниците и изхвърляне на по-голямо количество отпадъци.

За поредна година Младежкото Обединение на БСП-Сливен се включи в инициативата “Солидарен Великден” – над 200 козунака бяха раздадени на най-нуждаещите се.

Кампанията за деклариране на доходите приключва на 5-и май – до момента в офиса на НАП в Сливен са подадени близо 10 хиляди подоходни декларации.

До началото на месец юни ще продължи Великденската изложба на художниците от представителството на СБХ в Сливен, която бе открита в галерия „Май“ на 27 април.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев