AMD обяви нова награда за дизайн на компютърна графика

AMD обяви нова награда за дизайн на компютърна графика
29.04.2021 / 15:30

Днес AMD анонсира своя конкурс за творците на компютърната графика - AMD Design Award 2021.

Компанията, произвела водещите в света процесори Threadripper™ PRO и Threadripper™, сега предизвиква участниците да създадат 2D или 3D дизайн на среда, ключов кадър или действащо лице. Подадената за участие творба трябва да покаже най-добрите артистични и технически умения на художника, да разкаже въздействаща история и да произведе силно емоционално въздействие.

Работите ще бъдат оценявани по композиция, цветове, идея, сюжетна линия, техника и внимание към детайла. Журито от известни автори и членове на екипа на AMD ще избере 6 победители. Един победител сред всички категории ще бъде избран с обществено гласуване, като всеки може да гласува.Сред членовете на журито са концептуални художници като Томас Чембърлейн (Вбр.), Томас Истепанян (Франция) и Андрей Сурнов (Русия) Andrey Surnov (Russia).

Наградите за победителите включват:

• Три (3) AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3975 WX процесора и три (3) ваучера на стойност 2000 евро, валидни за избран системен интегратор.

• Three (3) AMD Ryzen™ Threadripper™ 3970X процесора и три (3) ваучера на стойност 2000 евро, валидни за избран системен интегратор.

• Един (1) AMD Ryzen™ 5800X процесор

Творбите ще се приемат от 1 май 2021 г. до 15 юли 2021 г. Журирането ще е в периода между 16 юли и 5 август. Всички победители ще бъдат обявени на 6 август и ще бъдат публикувани на amdaward.com.

Наградата за дизайн е най-новото в усилията на AMD да даде ново определение на очакванията на творците и професионалистите в дизайна по отношение на високопроизводителните изчислителни решения за работна станция. Продуктите Threadripper™ намират приложение сред креативните потребители като художниците на визуални ефекти, разработчиците на игри, създаващи AAA заглавия, астрофизиците, изследващи произхода на Вселената и други. С този конкурс мисията на AMD е да ускори развитието на арт общността, като предостави на творците компютърно изживяване от следващо поколение, което ги насърчава да се изразяват свободно и да творят висококачествено и иновативно съдържание.

Моля, вижте официалните Правила и следвайте конкурса в Instagram и Twitter #amdaward2021.

https://amdaward.com/uk/rules/

За участие или спечелване на конкурса не е нужно да се правят покупки.

Още снимки от новината

AMD обяви нова награда за дизайн на компютърна графика

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев