Сливен, кратки вечерни новини, 28.04.2021 г., сряда

Сливен
28.04.2021 / 16:00

Пътят от местността Селището до връх Българка временно ще бъде затворен за движение на 1 май, събота – причината е 13-ото колоездачно състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев“, което и тази година ще се проведе в Сливен.

Над 300 превозни средства и 400 лица са проверени в хода на специализирана операция по противодействие на битовата престъпност в селата, обслужвани от екипи на районни управления Сливен и Котел.

Втори пореден ден 33 са новодиагностицираните с COVID-19 в Сливен през изминалото денонощие.

РЗИ-Сливен направи график за имунизациите срещу COVID-19 за периода от 26 април до 9 май и за зелените коридори от 30 април до 9 май.

ОДМВР-Сливен предприема мерки за осигуряване на обществен ред и спазване на противоепидемичните мерки за Великден, 6 май и свързаните с празниците почивни дни.

От днес започва поетапното подаване на вода по напоителните канали в районите, в които са постъпили заявления за доставка на вода за напояване.

Вандали пак трошиха спирки на градския транспорт в Сливен – разрушена е част от металната конструкция и други елементи на съоръженията, потрошени са и витрините със стъклено покритие с ликове на възрожденци и известни сливналии.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев