Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 09.04.2021 г.

ОДМВР-Сливен
09.04.2021 / 09:52

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 08.04.2021 г. до 06,00 часа на 09.04.2021 г.

 

Продължават засилените проверки, извършвани от екипи на ОДМВР, за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 398 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Не са установени нарушения.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица.

Извършени са 36 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт.

Не са установени нарушения.

ОДМВР-Сливен апелира за отговорно поведение и спазване на въведените противоепидемичните мерки.

 

Нова Загора: Полицейски екипи на РУ-Нова Загора са установили управление на нерегистрирани МПС в хода на операция по пътна безопасност на 8 април. Около 10,30 часа в град Нова Загора е спряно за проверка триколесно превозно средство с ел. двигател, управлявано от жена на 37 години от Нова Загора. При проверката се установява, че ППС не е регистрирано по надлежния ред и водачът няма необходимата категория за управление. По случая е образувано бързо производство.

В село Езеро е извършена проверка на лек автомобил „Форд“ ,управляван от водач на 40 години от община Генерал Тошево. Проверката е установили, че автомобилът е с френска регистрация с изтекъл срок. По случая е започнато бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екип на РСПБЗН-Нова Загора е оказал техническа помощ при пътно произшествие без пострадали. На 8 април, около 12,12 часа, лек автомобил „Рено“, управлявано от жена на 60 годни от град Сливен, е катастрофирал на пътя, между селата Стоил войвода и Загорци. Жената е пътувала сама, получила е леки наранявания. Екипът е обезопасил автомобила.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев