Нов AMD Radeon драйвер идва с поддръжка на DiRT 5 DXR и оптимизация за Evil Genius 2 и The Outriders

AMD-logo
30.03.2021 / 09:44

29 март 2021 г. - Днес AMD пусна актуализация на своя драйвер за графични карти и подсистеми - Radeon Software Adrenalin Edition 21.3.2. Той осигурява оптимизирана производителност за DIRT 5 Uproar Content Pack с поддръжка на DirectX рейтрейсинг, както и на Evil Genius 2 и The Outriders. С негова помощ геймърите с Radeon графични карти ще могат по най-добър начин да се наслаждават на най-новите игри.

 

AMD продължава да работи с водещите разработчици на игри, за да гарантира страхотни изживявания с най-добрите заглавия. Radeon Software Adrenalin Edition 21.3.2 ще предложи поддръжка за симулатора на състезания с коли на Codemasters, когато играта получи актуализация за поддръжка на Microsoft DXR на 30 март. В комбинация с AMD FidelityFX, потребителоите ще усетят комбинираните въздействия от растеризация и рейтрейсинг оптимизация, за по-балансирано качесто на картината и висока производителност.

 

Потребителите могат да изтеглят най-новия драйвер Radeon Software Adrenalin 21.3.2 тук https://www.amd.com/en/support , а бележките по тази версия са достъпни тук https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-21-3-2 .

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев