Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.03.2021 г.

ОДМВР-Сливен
19.03.2021 / 10:01

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 18.03.2021 г. до 06,00 часа на 19.03.2021 г.

 

Продължават засилените проверки, извършвани от екипи на ОДМВР, за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 355 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установено нарушение.

Оказано е съдействие на РЗИ за връчване на предписания и установяване на карантинирани лица.

Извършени са 56 самостоятелни и съвместни проверки с РЗИ-Сливен на места за обществено ползване/ магазини, бензиностанции, игрални и фитнес зали / и в градския транспорт. Съставени са 2 протокола за предупреждение и 16 акта по чл.209а от Закона за здравето.

ОДМВР-Сливен апелира за отговорно поведение и спазване на въведените противоепидемичните мерки.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен са установили обстоятелствата относно отстраняване на платно от винил от рекламен билборд, намиращ се на бул.“Банско шосе“ в град Сливен, заявено на 16 март. Деянието е извършено от собственика на имота, в който се намира билборда. В хода на работата по случая се установява, че се касае за неуредени финансови взаимоотношение между собственика на имота и фирмата, отдаваща под наем билборда.

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев