Сливен, кратки вечерни новини, 05.03.2021 г., петък

Сливен
05.03.2021 / 15:55

Санитар, лаборант, ученик и работник в детска градина са сред новите 48 с COVID-19 в Сливенско.

През последното денонощие бяха имунизирани 682-ма жители на област Сливен.

От 26 февруари до 3 март се проведе специализирана полицейска операция в Сливенско с цел намаляване броя на пътните произшествия се завишава контролът по установяване на водачи, употребили наркотици и алкохол, както и спазването на скоростните режими.

Със заповед на кмета Стефан Радев се регламентират местата – специално поставените табла по бул. „Цар Освободител“, за поставяне на плакати, обръщения и други предизборни агитационни материали, във връзка с насрочените на 4 април 2021 г. избори за Народно събрание.

11 населени места, 6 училища и 5 детски градини от община Сливен получават финансиране по проекти от обявения конкурс от Министерство на околната среда и водите и Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/.

От „Пътнически превози“ ЕООД – Сливен обявиха допълнителните курсове на автобуси на 6 март, Голяма задушница, до Парк „Нови гробища“.

Общински фонд „Култура” продължава до 31 март да набира проектни предложения в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев