Сливен, кратки вечерни новини, 03.03.2021 г., сряда

Сливен
03.03.2021 / 15:59

56 са новите положителни за COVID-19 проби в Сливенско през изминалато денонощие.

В Катедрален храм „Свети Димитър“ в Сливен бе отслужен благодарствен молебен за здраве и добруване на българския народ от Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий.

Заради повишената заболеваемост от COVID-19 и необходимостта от спазване на противоепидемични мерки, тази година не се състоя тържествена церемония на централния градски площад в Сливен.

По повод 3 март цветя бяха поднесени на паметника Хаджи Димитър от кмета на Сливен Стефан Радев, председателя на общински съвет Сливен Димитър Митев и областния управител Чавдар Божурски.

Младежи от МГЕРБ – Сливен украсиха с националното знаме дърветата по главната улица на града, инициативата на младежката организация е по случай националния празник на България – 3 март.

Един съветник от Сливен се снима на връх Шипка с президента и Мая Манолова на Националния празник Трети март – съветникът се казва Стефан Пасков, областен координатор на „Изправи се.бг” и втори в листата на „Изправи се. Мутри вън!”

Точно в 12:00 часа по обяд от градският часовник в Сливен прозвуча националния химн в чест на Националният празник на България – 3 март.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев