Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 04.02.2021 г.

7 опаковки хероин и боеприпаси са иззети от полицията в Нова Загора при операция против наркоразпространението
04.02.2021 / 11:54

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 03.02.2021 г. до 06,00 часа на 04.02.2021 г.

 

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие полицейски екипи са извършили 316 проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения. Извършени са 61 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт, за спазване на противоепидемичните мерки. Съставени са 9 протокола за предупреждение и 10 акта по чл.209а от Закона за здравето.

 

7 опаковки хероин и боеприпаси са иззети от полицията в Нова Загора при операция против наркоразпространението

 

Множество проверки на адреси и превозни средства са извършени вчера от полицията в град Нова Загора с цел установяване производство, разпространение и употреба на наркотици. В хода на операцията при извършване на процесуално-следствени действия на два адреса в града са иззети общо около 56 грама хероин, разпределени в 7 найлонови торбички и други опаковки. Иззети са още ловни боеприпаси и въздушна пушка с направени видоизменения. Инкриминираните вещи са иззети от жилищата на 28-годишна жена и мъж на 38 години. Двамата са отведени в РУ-Нова Загора и с полицейска мярка са задържани за 24 часа.

Работата по случаите продължава, в рамките на образуваните досъдебни производства, под наблюдението на Районна прокуратура-Сливен.

 

Сливен: Кражба на алкохол и хранителни продукти е заявена на 3 февруари в РУ-Сливен. От търговски обект в квартал „Комлука“ е извършена кражба на бутилки уиски и хранителни продукти на стойност около 128 лева. Извършват се процесуално-следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство.

Още снимки от новината

7 опаковки хероин и боеприпаси са иззети от полицията в Нова Загора при операция против наркоразпространението

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев