Броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас

Броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас
10.11.2020 / 12:18

Турнирът ще се излъчва онлайн в реално време, ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност

 

Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас. Традиционният турнир по минифутбол ще се проведе тази събота, 14 ноември, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. В състезанието ще се включат младежи на възраст от 16 до 18 години. Младите футболисти ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – ЛАСК Линц”, който ще се играе на 10 декември на стадион Лудогорец Арена в Разград. Ако мерките за безопасност позволяват, за победителите „БМФ Порт Бургас” ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно.

 

Срещите ще се излъчват онлайн. Поради ограниченията, наложени от пандемията COVID 19, публика по време на турнира в комплекс „Каменица Арена” няма да има. Ден преди състезанието във фейсбук ще бъде публикуван линк към събитието.

 

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата.

 

Осем отбора вече са заявили участие в турнира. Записването продължава до 11.11.2017 г. В надпреварата ще могат да се включат до 12 отбора. Участието в него е абсолютно безплатно. Единствените условия са младежите да се вместват в регламентираната възрастова граница и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

 

Турнирът по футбол на малки вратички е изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” ЕАД - концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Той се провежда за пета поредна година и вече има характера на голямо общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове за съответната година

Всяка година турнирът се превръща в истински спортен празник, с което постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.

 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев