Сливен, кратки вечерни новини, 30.09.2020 г., сряда

Сливен
30.09.2020 / 15:58

Община Сливен получи близо един милион лева от Междуведомствената комисия по възстановяване и подпомагане към Министерския съвет за изпълнени дейности по линия на бедствия и аварии, по различни проекти.

От началото на август сектор „Български документи за самоличност” в град Сливен, ул. „Миркович” №2, работи с удължено работно време от 07:30 до 17:30 часа, заради големия брой желаещи да подновят своите лични документи.

Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане – в момента извънредна епидемична обстановка в страната е обявена до 30 ноември, включително, това означава, че срокът на всички експертни решения на ТЕЛК, които изтичат по време на извънредната епидемична обстановка, автоматично се удължава до края на месец февруари 2021г.

Още два слоя асфалт ще има на велоалеите в Сливен, стана ясно от изявление на кмета Стефан Радев пред медиите.

Пациент от гр. Сливен се размина с ампутация на крака, след безкръвно лечение с поставяне на стентове от последно поколение в МБАЛ „Хаджи Димитър“.

„АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА, ИЗВЪНБОЛНИЧНА, МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – Д-р Пенкова” ЕООД, стартира изпълнение на проект „Да вярваш значи да можеш” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани три случая на заразени с коронавирус.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев