Сливен, кратки вечерни новини, 25.09.2020 г., петък

Сливен
25.09.2020 / 15:47

През последното денонощие случаите с коронавирус в Сливенско са три - двама от Сливен и един от Нова Загора, който е педагог.

Публичните изпълнители от офиса на НАП в Сливен са обявили 6 активни търга за публична продан на коли и имоти на длъжници през октомври.

На 24.09.2020 г., учениците от четвъртите класове на ОУ “Димитър Петров” се включиха в Националния фестивал на детската книга – те бяха любезни домакини на представянето на новата детска книга „Ама че работа“ на Димана Йорданова.

Дирекция „Инспекция по труда“ Сливен се включи на 21 септември 2020 г., в екшън ден, при който наличният състав на Агенцията проверява в цялата страна работодатели, при които през последните три години са установявани случаи на работа без трудов договор повече от веднъж.

За поредна година в Сливен връчиха Националната награда „Константин Константинов” – официалната церемония се състоя на 24 септември в голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров“ и бе съпътствана с тържествен концерт.

На 25 септември /петък/ от 20:00 часа на крепост "Туида" гостува звездното актьорско трио Асен Блатечки, Малин Кръстев и Димитър Бакалов с хитовата комедия "Заложи на сигурно" от Владимир Джурджевич.

Две сливенски училища и Дома за стари хора в града получиха дезинфектанти и предпазни маски като дарение от „Топлофикация“ Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев