Сливен, кратки вечерни новини, 19.09.2020 г., събота

Сливен
19.09.2020 / 16:08

4 нови случая на коронавирус са регистрирани в Сливенско през последното денонощие.

В рамките на два дни – на 17 и 18 септември, в Община Сливен се проведоха поредица от фокус-групи с представители на образователната общност, доставчици на социални услуги, бизнеса, браншови организации, неправителствения сектор, младежки организации, пенсионерски клубове и сдружения, институции на местно и регионално ниво.

Състоянието на В и К-инфраструктурата в Сливенска област бе тема на среща, която се проведе на 18 септември в областната управа с участието на управителят на „В и К – Сливен“ ЕООД Севдалин Рашев, кметовете на община Сливен Стефан Радев и община Нова Загора Николай Грозев, секретарят на община Твърдица Пламен Курумилев, експерти от Асоциацията по В и К.

33 служители на РДПБЗН-Сливен получиха награди по случай професионалния празник 14 септември – в Седмицата на пожарната безопасност, която се проведе от 14 до 18 септември, бяха проведени редица събития, целящи популяризиране дейността на пожарникарите, повишаване информираността на населението по отношение осигуряването на пожарната безопасност и защита при инциденти,бедствия и аварии.

Туристическо дружество "Стоте войводи" кани на 27 септември сливналии на общоградски планински преход до местността "Свети Георги".

Тридесет години от спечелването на Купата на България по футбол от отбора на Сливен ще бъдат отбелязани днес от 17:00 часа на стадион "Хаджи Димитър" – празничната програма започна сутринта с турнир за деца "Футболните звезди на БФС".

Общинският съвет в Сливен ще гласува нова Наредба за условията, критериите и реда за финансово подпомагане на спортните клубове на предстоящата редовна сесия на 24 септември.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев