Д-р Лиса Су, президент и СЕО на AMD, ще произнесе програмна реч по време на CES 2021

AMD-logo
17.09.2020 / 15:31

16 септ. 2020 - Днес Асоциацията за потребителски технологии (Consumer Technology Association, CTA) съобщи, че президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су ще произнесе програмно слово по време на изложението CES 2021. Те ще представи визията на AMD за бъдещето на изследователските дейности, образованието, работата, забавленията и игрите, както и новите предложения на компанията за високопроизводителните изчислителни среди и графичните решения.

 

Тъй като това ще бъде първата досега изцяло дигитална поредица от основни презентации на събитието, тя ще бъде достъпна в реално време за всички регистрирали се участници по света.

 

CES 2021 е планирано като напълно дигитално събитие, което ще събере изложители, клиенти, водещи технологични мислители и медии от цял свят. CES 2021 ще позволи на участниците да чуят техологичните иноватори, да видят най-новите технологии и обявяването на най-новите продукти, и да проследят развитието на глобалните брандове и стартъпи. Вече над 50 години CES е глобалната сцена на иновациите, и CES 2021 ще предостави платформа за големи и малки компании да представят нови продукти и да изграждат партньорства. Можете да посетите CES.tech за всички новини от CES 2021 , както и страницата на медиите за всички ресурси за пресата.

 

Ако желаете да бъдете известени кога започва регистрацията за CES 2021, можете да се регистрирате тук.

https://nam11.safelinks.protection.outlook.com/?url=https://www.ces.tech/Logistics/Register-Now.aspx&&data=02|01

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев