Сливен, кратки вечерни новини, 15.09.2020 г.,, вторник

Сливен
15.09.2020 / 15:47

Община Сливен осигурява на първокласниците безплатен достъп до онлайн платформата „Книговище.бг“.

Кметът Стефан Радев присъства на откриването на новата учебна година в Основно училище „Д-р Иван Селимински“-Сливен, където се състоя церемония само за първи и пети клас поради противоепидемичните мерки.

С химна на Република България и ритуал по посрещане на знамето започна официалното откриване на новата учебна година в ППМГ „Добри Чинтулов“ в Сливен – гост на церемонията беше председателят на Общинския съвет Димитър Митев.

Десетки фирмени офиси, банки, адвокатски кантори, лекарски кабинети и частни домове останаха без ток за около 30 мин. днес малко преди обед в центъра на Сливен заради авария, причинена от работещите по реконструкцията на бул. „Хаджи Димитър“, които са прекъснали ключов електрически кабел.

Национално проучване на факторите на риска за здравето организирано от Министерството на здравеопазването и Националният център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) ще се проведе през месеците септември, октомври и ноември 2020 г. на територията на област Сливен.

Юбилейна изложба на сливенското представителство на Съюза на българските художници бе открита вчера в галерия „Май“ по повод 30 години от основаване на дружеството.

През изминалото денонощие в Сливенско има регистрирани осем заразени с коронавирус.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев