Сливен, кратки вечерни новини, 11.09.2020 г., петък

Сливен
11.09.2020 / 15:55

Проблемите с водоснабдяването в малките населени места в Сливенска област и нуждата от нова В и К – инфраструктура бяха тема на среща, в която участваха зам. министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, изп. директор на “Български В и К холдинг“ ЕАД Илиян Илиев и областният управител Чавдар Божурски.

От понеделник започват приемните на съветниците от ГЕРБ-Сливен, те ще се провеждат при спазване на всички предприети противоепидемични мерки.

Обществената комисия за избор на носител на наградата „Добри Чинтулов” определи за носител на наградата за 2020 г. художникът Красимир Добрев.

Община Сливен бе днес домакин на среща на кметовете от Регионалната асоциация на общините „Тракия“ – на провелото се разширено заседание на Управителния съвет, чийто председател е кметът Стефан Радев, бяха засегнати актуални въпроси, свързани с инструментите за финансиране на важни за общините проекти, епидемиологичната обстановка към момента, социалната политика и инвестициите в различните общини.

В галерия „Димитър Добрович“ вчера бе открита изложба-живопис на художника Иван Кънев.

След лятна пауза Сливенският симфоничен оркестър се завръща на музикалната сцена с концерт на 17 септември, четвъртък – той е озаглавен „Есенни нюанси“ и ще се състои пред зала „Сливен“ от 18:30 часа.

През изминалото денонощие заразените с коронавирус в Сливенско са шестима - петима от пациентите са се инфектирали в две семейни огнища в община Котел и в Сливен, шестият е жител на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев