Сливен, кратки вечерни новини, 03.09.2020 г., четвъртък

Сливен
03.09.2020 / 15:49

Четирима болни с COVID-19 са регистрирани през последното денонощие в Сливенска област – двама от тях са били контактни на по-рано диагностициран пациент, един от другите пациенти е жител на Котел /това е първият случай в общинския център/, а другият – на малко населено място в община Котел.

Областният управител Чавдар Божурски проведе среща с ръководството на РЗИ и зам.-кмета на община Сливен Румен Иванов, на която бе обсъден проекта за терена на бившата белодробна болница в Сливен.

Секретарят на Община Сливен Валя Радева е новият председател на Националната асоциация на секретарите в България. – тя бе избрана по време на 29-то Общо събрание на организацията, което се проведе на 1 септември в Хисаря.

На 4 септември в галерия „Май“ ще бъде открита самостоятелна изложба на художничката Натали Киранова под надслов "Усещам със сърцето си красотата на света".

На 10 септември 2020 г., от 18:00 часа, ще бъде представена изложба-живопис на художника Иван Кънев в откритото пространство пред „Узунова къща“.

"В и К" в Сливен трябва да погаси стари задължения от 5 млн. лева, за да съфинансира най-големия европроект в областта, свързан с изграждане на канализация на квартал „Речица“ и довършване на пречиствателната станция.

Над 70 деца се включиха в отбелязването на Международния ден на лешояда в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев