Сливен, кратки вечерни новини, 31.07.2020 г., петък

Сливен
31.07.2020 / 15:52

Община Сливен ще продължи да отпуска приоритетно средства за ремонт и поддръжка на уличната мрежа и за подобрения в малките населени места.

В Сливен днес функционираха два пункта за раздаване на безплатна вода и измерване на кръвно налягане – мерките са предприети по инициатива на кмета Стефан Радев заради синоптичната прогноза за високи температури и очакванията, че 31 юли ще е един от най-горещите дни на лятото.

Кметът на Сливен Стефан Радев и областният управител Чавдар Божурски поздравиха всички мюсюлмани в общината с най-големия им празник – Курбан Байрам.

В Сливен се проведе лятна академия „Младите хора – партньори на местната власт“ – събитието бе организирано в рамките на проект „Младите хора – партньори на местната власт“, насочен към младежи на възраст от 15 до 29 години.

През изминалото денонощие заразените с коронавирус в Сливенско са трима – лечението на двама от заболелите се провежда в болници в Сливен, а на третия – в домашни условия.

Животновъдите от Сливен и областта, които няма да получат увеличение на ставките по обвързана подкрепа за кампания-2020, ще бъдат подпомогнати със средства по извънреден de minimis.

От месец август 2020 г. се подновяват класиранията за най-малките жители на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев