Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.07.2020 г.

ОДМВР-Сливен
24.07.2020 / 12:36

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 23.07.2020 г. до 06,00 часа на 24.07.2020 г.

 

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 137 проверки за спазване на карантина на територията на областта. При направените проверки не са установени случаи на нарушаване на карантина.

 

Сливен: Проверени 46 превозни средства и 88 лица в хода на специализирана операция срещу конвенционалната престъпност на територията на малките населени места в община Сливен. Служители на участък “Петолъчка“ са констатирали 12 нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи. Разкрита е кражба, извършена на 16 юли в село Камен. Инкриминираните вещи са открити от полицейските служители в частен имот в село Чокоба. Извършителят е задържан. Той е мъж на 4 години от град Сливен. В хода на операцията са установени водачи, управлявали с концентрация на алкохол над 1,2 промила и употреба на наркотични вещества, за което са образувани бързи производства.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора са иззели наркотични вещества от частен имот при операция срещу наркоразпространението. На 23 юли са извършени процесуално-следствени действия в жилище, обитавано от мъж на 40 години, в новозагорския квартал “Шести“. Иззети са пликчета, съдържащи хероин и метамфетамин, както и други вещи и предмети, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев