Сливен, кратки вечерни новини, 23.07.2020 г., четвъртък

Сливен
23.07.2020 / 15:51

Четири са новите случаи на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област – двама съпрузи от друга област в страната, които летните месеци пребивават на вилата си в населено място в община Котел и двама от Нова Загора.

За първите шест месеца на 2020 година Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) в Сливен е ликвидирала 284 бр. пожари, от които 55 с нанесени пре­ки материални щети и 229 без такива.

2 акта за липса на маски и нито едно нарушение на карантината в Сливенско през изминалите 24 часа.

184 са свободните места за първокласници след третото класиране в сливенските училища, сочи анализ на реализирания през електронната система прием на учениците в първи клас за учебната 2020-2021 година на Община Сливен.

При акция на служители на Икономическа полиция в Сливен е заловен хакер, който крадял кодове на дебитни карти, за да залага на хазарт в Интернет.

Стотици социалисти от Област Сливен ще се включат в националния митинг-протест в столицата, който носи името „Бузлуджа на жълтите павета“.

Експерти от „Бюрото по труда“ Сливен ще консултират работодатели и работници в шатри на открито на няколко места в града – инициативата е част от национална информационна кампания на Агенцията по заетостта на открито за бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев