Сливен, кратки вечерни новини, 17.07.2020 г., петък

Сливен
17.07.2020 / 15:48

Кметът на Сливен Стефан Радев е новият председател на Управителния съвет на Регионалната асоциация на общините /РАО/ „Тракия“ – той беше избран на поста единодушно по време на днешното Отчетно-изборното събрание на организацията, което се проведе в Стара Загора.

Над 1 000 са засечените нарушения на скоростта за седмица в Сливенско при проведена от 10 до 16 юли специализирана операция по установяване нарушения, свързани с нарушаване на скоростните режими – акцията е част от активните мерки по пътна безопасност, прилагани от Главна дирекция „Национална полиция”.

Двама са глобените и двама предупредените за липса на маски в Сливен през изминалото денонощие.

През изминалото денонощие са регистрирани три случая на заразени с коронавирус в Сливенско.

На 21 юли сливенския драматичен театър ще покаже представлението „Козметика на врага“.

Военно окръжие – Сливен обявява 190 вакантни длъжности за войници във военни формирования от състава на Сухопътните войски.

До 20 август се удължава срокът за участие в регионалния конкурс за рисунка „Обичам моя роден град“ – в инициативата, организирана от Община Ямбол със съдействието и подкрепата на Община Сливен, могат да се включат деца и юноши от областите Ямбол и Сливен от 1 до 12 клас от общообразователни и профилирани училища или школи по изобразително изкуство на територията на двете области.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев