Сливен, кратки вечерни новини, 15.07.2020 г., сряда

Сливен
15.07.2020 / 15:47

Колективът на НУ „Васил Левски” – Сливен, излезе с обръщение до министъра на образованието с което моли да се отпуснат пари за нови стаи и директорът да остане на позицията си.

Пет са потвърдените нови случаи на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област – двама от Сливен и трима от Нова Загора.

През изминалото денонощие двама са глобени за липса на маски в Сливенско и има едно нарушение на карантината.

Скандирания за оставка на правителството и главния прокурор огласиха сливенското ларго във вторник вечерта – за разлика от предния ден, този път протестиращите бяха почти двойно повече.

Вчера в Сливен се проведе разширена работна среща на членовете на 36-те регионални структури на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/.

Военно окръжие – Сливен информира, че със заповед на министъра на отбраната на Република България са обявени 65 вакантни длъжности за войници в Националната гвардейска част, гр. София.

Басейнът в сливенското село Желю войвода работи при стриктно спазване на мерките срещу COVID-19 – през месец юни, след заповед на кмета Стефан Радев, беше направена проверка на обществените басейни в Община Сливен, която установи, че собствениците на съоръженията са изпълнили всички изисквания за спазване на необходимите санитарно-хигиенни изисквания срещу коронавирус.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев