Сливен, кратки вечерни новини, 08.07.2020 г., сряда

Сливен
08.07.2020 / 15:52

Рисунки на деца, участвали в конкурса на Природен парк „Сините камъни“ по повод Седмицата на гората и в предизвикателството на структурите на Изпълнителната агенция по горите на тема „Моят разказ за гората“, вече красят детското отделение в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен – директорът на парк „Сините камъни“ инж. Ирина Петрова вчера предаде на началника на отделението д-р Бъчварова рисунките от името на дирекцията.

Продължава дарителската кампания на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен в подкрепа на борбата с Ковид-19 – 131 799, 75 лева са постъпилите дарения по сметката на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен от 17 март до днес.

Георги Дончев, един от екипа горски инспектори от Сливен, станал известен като „Бързи и яростни”, е назначен за директор на Регионална дирекция по горите – Сливен.

По два нови случая на COVID-19 са регистрирани през последното денонощие в общините Сливен, Нова Загора и Твърдица.

Силен северен, поривист вятър със скорост над 100 километра в час вчера и през нощта предизвика частични изключвания на електрозахранването във вилна зона и някои населени места в община Сливен.

ОДБХ Сливен е направила едно предписание и съставила един акт за нарушение на санитарно-хигиенните изисквания от персонала по време на самостоятелни проверки в заведения и обекти за търговия на дребно.

Новата цена на парното за битови абонати в Сливен от 1 юли е 75,34 лв. без ДДС за мегават час, а намалението спрямо миналогодишните цени е с около 5 лева.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев