Сливен, кратки вечерни новини, 04.07.2020 г., събота

Сливен
04.07.2020 / 15:56

Осем са новите случаи на Ковид-19 към 4 юли в Сливенско – по един заболял има в сливенските села Самуилово, Чинтулово и Тополчане, в Нова Загора двама, един в Твърдица и двама в Сливен.

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки днес на площад „Хаджи Димитър” в град Сливен се състоя церемонията по честване на 141 години от създаване на МВР.

За празника на МВР 16 служители на Сливенската дирекция са повишени в длъжност.

Областният кризисен щаб в Сливен проведе извънредно заседание на 3 юли с участието на ръководителите на здравните институции, болничните заведения, на съсловните организации и ръководствата на общините – повод за заседанието е създалата се през последните дни динамична обстановка с разпространението на коронавируса в областта.

Талантливите братчета Николай и Калоян Хаджистойчеви от ОУ „Елисавета Багряна” в Сливен са постигнали пореден успех от международен конкурс – те завоюваха отличия в културния форум „Велики Преслав – история на цял един народ”.

„Славеят“ е представлението, което ще могат да видят зрителите в неделя,на 5 юли, от 11:00 часа в ДКТ Сливен.

Младият сливенски футболист Габриел Диманов се включи към тренировките на ЦСКА 1948 по време на подготвителния лагер в Банско преди началото на новия сезон в българския елит – стрелецът ще изкара пробен период, след който наставникът Красимир Балъков и ръководството ще решат дали той ще стане част от състава.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев