Образователната инициатива "Знам.бе" стартира подкаст в подкрепа на българските учители

Образователната инициатива "Знам.бе"
26.05.2020 / 08:56

Стартира първият образователен подкаст в България

 

 

Образователната инициатива Знам.бе стартира подкаст под наслов “За учителите”. Това е първият образователен подкаст у нас. Той се реализира от началото на годината и вече са записани първите седем епизода. Подкастът е наличен напълно безплатно на адрес: https://znam.be/podcast

 

Целта на организаторите е да покажат добрите примери в българското образование, които могат да послужат за вдъхновение на други учители от цялата страна.

 

“Вярваме, че положителната промяна в училище започва с всеки един от нас. С този подкаст искаме да покажем добрите примери на учители, които работят всеки ден за това. Да се запознаем с тях и да почерпим от техните знания и умения. Да се мотивираме и да подобряваме средата около нас”, споделят основателите на Знам.бе.

 

Епизодите на подкаста ще излизат всеки четвъртък и са достъпни напълно безплатно за слушателите. Всеки, който има желание може да се абонира със своя e-mail и новият епизод ще достига автоматично до него всяка седмица.

https://znam.us18.list-manage.com/subscrib

Подкастът представлява един чудесен източник за обмяна на опит и знания, както и за създаване на общност от активните учители в България.

 

Знам.бе е образователна инициатива, която стартира миналата година. Основната цел на екипа е повишаване на общата грамотност на населението. Екипът е известен с разработването на кариерен тест, който насочва учениците към професионално направление, базирано на техните интереси. Знам.бе реализира и национално образователно турне в края на 2019-та година в 28 града в България. Основателите са носители на наградите “Агент на промяната” на фондация “Сошъл фючър” и на наградата на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за образователна инициатива на 2019-та година.

Още снимки от новината

Образователната инициатива "Знам.бе"
Образователната инициатива "Знам.бе"
Образователната инициатива "Знам.бе"
Образователната инициатива "Знам.бе"

 

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев