Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 15.05.2020 г.

ОДМВР-Сливен
15.05.2020 / 10:03

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 14.05.2020 г. до 06,00 часа на 15.05.2020 г.

 

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 603 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Установен е 3 случая на нарушаване на карантина- 2 в РУ-Нова Загора и 1 в РУ-Сливен. Образувани са досъдебни производства.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Сливен. На 14 май на ул.“Индустриална“, западно от Тирбул, полицейски екип е последвал лек автомобил със съмнително поведение за извършване на проверка. След като са забелязали полицейските служители от автомобила са изхвърлени две пакетчета, съдържащи суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Автомобилът е спрян и е извършена проверка. Водачът на автомобила е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Криминалисти на РУ-Котел работят по сигнал за кражба от частен имот. На 14 май 49-годишен мъж е подал заявление за кражба на ел.инструменти, медни съдове и други вещи от имот, негова собственост, в град Котел. Извършен е оглед, предприети са процесуално-следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство.

 

ОДМВР-Сливен
 
 

Copyright © 2008-2022 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев