Сливен, кратки вечерни новини, 11.05.2020 г., понеделник

Сливен
11.05.2020 / 15:54

Във връзка с изтичането на извънредното положение, обявено от Народното събрание до 13 май, Общинското предприятие „Градска мобилност“ подновява своята дейност и Синя зона-Сливен отново става платена от 14 май.

Община Сливен е на трето място не само сред всички общини в България, но и сред всички институции в страната по рейтинг на активната прозрачност.

Онлайн приемни за граждани организират общинските съветници от ГЕРБ – Сливен, свързването може да стане по viber, по телефона или по фейсбук.

По повод 11 май, професионален празник на библиотечните специалисти, заместник областният управител на Сливен Димитринка Петкова посети Библиотека „Зора“ – тя приветства екипа по случай празника , като отбеляза голямата роля и значение на библиотеките за подрастващите

На 11 май министърът на здравеопазването издаде заповед, с която разрешава посещения на музеи на закрито, галерии и библиотеки на открито и закрито, при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.

22 са постъпилите обаждания за денонощието в Община Сливен – сигналите са за струпване на хора в училищни дворове, паркинги, пред блокове и Хамам баир.

Справката на Националната информационна система на Министерството на здравеопазването за заболеваемостта от Ковид-19 в община Сливен към 11 май сочи, че активните случаи са 12, излекувани са 41 човека, общият брой на диагностицираните от началото на епидемията е 60, а починалите 7 души.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев