AMD и Oxide Games обединяват усилия в облачния гейминг

AMD и Oxide Games обединяват усилия в облачния гейминг
04.05.2020 / 09:38

Санта Клара, Калифорния, и Лютервил Тимонуим, Мериленд, САЩ — 30 април 2020 г. — AMD (NASDAQ: AMD) и Oxide Games днес анонсираха дългосрочно партньорство за съвместно разработване на графични технологии за растящия пазар на облачен гейминг. Обединявайки хардуерен и софтуерен опит в графичните решения на AMD и доказаните възможности в разработките и иновативния енджин за игри Nitrous на Oxide, компаниите планират да създадат силен набор от средства и технологии за посрещане на търсенето в реално време на облачно-базирани игри.

“В AMD се гордеем с нашите способности да пидвижваме напред границите на това, което е по силите на технологиите, за да подобрим изживяванията в игрите,” каза Скот Херкелман, корпоративен вицепрезидент и управител на поделението за графичен бизнес в AMD. “Oxide споделя същата страст и е идеален партньор в разширяването на начините, по който потребителите играят, докато предлагаме качеството на изживяванията, което те търсят.”

“Мотото на Oxide е да дава живот на игрите по начин, който не е виждан и изживяван преди. Ние изградихме Nitrous енджина специално с тази цел,” каза Марк Майер, президент на Oxide Games. “Отдадеността на AMD към геймърите и водещите позиции на компанията в създаването на най-модерен хардуер е перфектното допълнение към анагажираността на Oxide към същото високо ниво в софтуера.”

 

Поддържащи ресурси

• Научете още за гейминг продуктите https://www.amd.com/en/gaming/products и технологиите https://www.amd.com/en/technologies-gaming на AMD

• Научете още за Oxide Games http://oxidegames.com/

• Станете фен на AMD във Facebook http://www.facebook.com/AMD

• Следвайте AMD в Twitter https://twitter.com/AMD

 

За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

 
 

Copyright © 2008-2021 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев