Radeon графика в Resident Evil 3 и Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

AMD-logo
25.03.2020 / 15:24

Тази седмица Ubisoft представя поддръжка за Vulkan в Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, за да могат геймърите с Radeon карти да се възползват максимално от високопроизводителния приложен интерфейс (API) в игровото заглавие.

С поддръжката на Vulkan, геймърите с Radeon графични решения ще се наслаждават на „изплакващи очите“ кадрови скорости, кристално чисти изображения и плавен гейминг, с повече производителност и стойност от конкурентните предложения.

В Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Radeon геймърите могат да се наслаждават на характеристики като:

• AMD FidelityFX CAS – Хардуерно-агностичен филтър за динамично изостряне на изображението, който подобрява възпроизвеждането на подробности в местата с нисък контраст, с което значително се подобрява яснотата на картината с минимални загуби в производителността.

• Асинхронни изчисления – GPU многонишковост, която позволява на Radeon графичните процесори да изпълняват множество задачи едновременно за ефективно разпределение на работното натоварване. В резултат - по-високи кадрови скорости и по-добра яснота на изображението.

• AMD Radeon FreeSync Premium Pro – Геймърите с всякакъв хардуер могат да се наслаждават на поглъщащи изживявания с технологията за адаптивна синхронизация на AMD, за игри и без накъсване и HDR рехдериране.

***

На 3 април се очаква премиерата на Resident Evil 3 от Capcom. Играта е част от промоционнито предложение Raise the Game на AMD. До 25 април геймърите, които закупят карти от сериите Radeon RX 5700 и RX 5600, могат да се наслаждават на тяхната работа, заедно с Monster Hunter World: IceBorne Master Edition и три месеца Xbox Game Pass, безплатен за РС-та.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев