Сливен, кратки вечерни новини, 24.03.2020 г., вторник

Сливен
24.03.2020 / 15:50

Община Сливен оборудва самостоятелно помещение в кв. „Надежда“, което да се използва при необходимост за изолация на лица със съмнения за коронавирус инфекция

До момeнта няма потвърдена положителна проба за коронавирус на територията на община Сливен.

На днешното редовно заседание на Общинския кризисен щаб в Сливен беше направен анализ за ефективността на прилаганите противоепидемиологични мерки – една от тях е затварянето на лифта, тъй като на долната и горната лифтени станции ще продължи струпването на групи от хора, което е неприемливо в сложната и динамична в момента обстановка.

„Язаки България“, която произвежда автомобилни компоненти, спира производство в заводите си в Сливен, Димитровград и Ямбол до 5 април.

Нормална при зимни условия е обстановката на територията на община Сливен – 20 см. е снежната покривка на Карандила.

„Информационният център“ на „Топлофикация Сливен“ ЕАД остава отворен за клиентите, независимо от извънредното положение, което е въведено във връзка с COVID 19.

През 2020 г. се навършват 130 години от рождението на известния сливенски композитор, музикант и педагог Михаил Тодоров Хаджимихайлов – регионалният исторически музей в Сливен ще отбележи събитието с изложба, посветена на неговия живот и творчество, съвместно с читалище „Зора” и ДА – Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2020 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев