Промоция “Time to Steam” на MSI и AMD

Списък на избраните продукти и сумите, които бихте получили като Steam портфейл за съответната комбинация
20.03.2020 / 09:22

Производителят на дънни платки MSI стартира промоция с процесори от AMD и кодове за платформата за дистрибуция на игри Steam. При покупка на дънна платка MSI с чипсет B450 или X570 заедно с процесор AMD Ryzen 3000 серия можете да спечелите код за Steam портфейл (Steam Wallet) на стойност до 70 евро. Този код позволява закупуването на игра/игри от Steam. Ако планирате да сглобите нова система тези дни, промоцията е за вас! Но трябва да побързате, защото тя изтича на 6-ти април 2020 г.

За да се възползвате от нея е нужно да закупите участващи в промоцията дънна платка и процесор. И двата продукта трябва да фигурират на една и съща фактура. След това трябва да регистрирате вaшите продукти в Центъра за членове на MSI (MSI Member Center). Разбира се, ще трябва да регистрирате нов акаунт като MSI Member на https://register.msi.com/home/login, ако още нямате такъв.

След регистрацията ще можете да видите и самата промоция “Time to Steam”. Ще трябва да представите копие на документа-доказателство за покупката за проверка от страна на MSI. На него трябва ясно да се вижда модела на продукта, датата на фактурата и името на магазина/доставчика. Датата на фактурата трябва да е в периода 6 март - 6 април 2020 г.

Списък на избраните продукти и сумите, които бихте получили като Steam портфейл за съответната комбинация, е представен в таблицата.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев