Сливен, кратки вечерни новини, 19.03.2020 г., четвъртък

Автогара Сливен
19.03.2020 / 16:02

Община Сливен продължава да предприема нови мерки, свързани с превенцията срещу разпространението на коронавирус – от петък, 20 март, ще бъдат затворени магазините за промишлени стоки на общинския пазар.

Днес няма потвърден случай на заразен с коронавирус на територията на Община Сливен, кметът Стефан Радев апелира гражданите за самодисциплина и спазване на мерките.

Автобусни превозвачи няма да обслужват линията Сливен-Ямбол в периода на извънредното положение – причината е липсата на пътници и загубите, които търпят фирмите.

Сливенската фирма „Глобус ЕС” спря автобусите си до София от 18 март – уведомление за решението на дружеството е получено в Община Сливен и автогара Сливен.

В Сливен се състояха първите три сватби без целувки при подписването, става въпрос само за ритуали по подписване на граждански брак, които се състояха от 13 март до сега в присъствието на младоженците и кумовете.

Онлайн обучението в ППМГ „Добри Чинтулов“ тръгна – от 16 март, понеделник, учениците от гимназията провеждат занятията си в електронна среда.

Във връзка с обявеното в цялата страна «извънредно положение» в условията на коронавирус, Дирекция "Бюро по труда" – Сливен предприе извънредни мерки за ограничаване на достъпа до всички институции.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев