Сливен, кратки вечерни новини, 18.03.2020 г., сряда

Сливен
18.03.2020 / 15:50

Община Сливен се обръща с препоръка към живеещите и ползващи общите части в жилищните сгради да направят дезинфекция на на общите части на сградата и да ги проветряват редовно.

Кметът на община Сливен Стефан Радев издаде заповед за дезинфекция и предприемане на мерки за таксиметровите компании.

Община Сливен разкрива горещи телефони за медицинска консултация, както и с психолог по въпроси, свързани с коронавируса.

Община Сливен въвежда пропускателен режим в квартал „Надежда“ във връзка с множеството сигнали за струпване на хора и с цел опазване на обществения ред и намаляване на движението.

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски и окръжният прокурор Пламен Стефанов обсъдиха конкретни действия срещу коронавируса – в съвещанието участваха още директора на РЗИ д-р Петя Балулова, ръководителя на Районната прокуратура – Сливен Иван Иванов, директора и зам. директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков и комисар Веселин Василев, началника на РУ на МВР – Сливен гл. инспектор Димитър Кикьов.

Общинският съвет в Сливен преустановява дейността си до края на извънредното положение, което трябва да приключи на 13 април.

Сливенска фирма предлага маска за многократна употреба, които са двупластови и са изработени от 100% памук.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев