Сливен, кратки вечерни новини, 14.03.2020 г., събота

Сливен
14.03.2020 / 15:50

ТИР горя в сливенския участък на АМ „Тракия“ в късния петъчен следобед – инцидентът стана на км. 295 в посока София.

Във връзка с избягване на голямо струпване на хора на гишетата, Пътна полиция пояснява, че собствениците на автомобили, които са ги преоборудвали с газови уредби, а не са отразили това обстоятелство в талоните, ще могат да го сторят безпроблемно до края на месец май.

Във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването училищата, детските градини и ясли няма да работят до 29 март и на територията на Община Сливен – мярката се налага заради гласуваното вчера от парламента извънредно положение в цялата страна срещу разпространение на коронавируса у нас.

Инкасаторите на ВиК-Сливен няма да ходят при абонатите,те ще се самоотчитат, като предават по телефона, по електронен път, със снимка, изпратена по Viber или други мобилни приложения, по електронна поща.

Светофарът на кръстовището между булевардите „Братя Миладинови“ и „Хаджи Димитър“ в Сливен днес не работи заради ремонт.

Медицинска сестра от Сливен протестира днес до областната болница в града срещу липсата на предпазни средства.

Поради авария днес бе нарушено водоподаването в района между бул."Х.Димитър" и ул. "Братя Миладинови" в Сливен и село Новачево.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев