Сливен, кратки вечерни новини, 13.03.2020 г., петък

Сливен
13.03.2020 / 15:51

Няма потвърден случай на коронавирус на територията на Община Сливен към този момент.

В РЗИ-Сливен ежедневно получават сигнали за хора, самоволно нарушаващи карантината си – общо 84 души се наблюдават за симптоми на коронавирус в областта.

ВиК-Сливен променя метода за отчитане на водомерите – инкасаторите няма да правят обход по домовете за визуално отчитане на всички измервателни устройства – водомери, а употребеното количество вода ще се определя по реда на чл. 35, ал. 2 от Наредба № 4 – на база средно месечна консумация от предходен период.

По повод 22 март „Световен ден на водата” и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка на тема „Водата и изменението на климата”.

Всеки втори е с нарушение на Закона за движение по пътищата, става ясно от резултати от засилени проверки на полицията в Сливен за техническа неизправност и промяна в конструкцията на автомобилите.

Светофарът на кръстовището между булевардите „Братя Миладинови“ и „Хаджи Димитър“ в Сливен няма да работи от 08:00 до 18:00 часа на 14 март – събота заради ремонт.

Планински маратон Сливен може да бъде отложен за 19 септември заради коронавируса.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев