Сливен, кратки вечерни новини, 09.03.2020 г., понеделник

Сливен
09.03.2020 / 15:51

На 19 март 2020 г. популярният за сливенската общественост театър „Класика“ към ПГПЗЕ “Захарий Стоянов“, с режисьор и сценарист Соня Келеведжиева, ще постави на сцена най-новия си спектакъл „Чудомирци“.

Мъж и жена от Сливен, завърнали се от Италия, са приети предиобяд в инфекциозното отделение на областната МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в града със съмнения за коронавирус.

Кметът на Сливен Стефан Радев сформира днес общински кризисен щаб във връзка с първите регистрирани случаи на заболяването COVID-19 в България.

Сливенският Драматичен театър „Стефан Киров“ е поканен за участие в XIX-тия Международен театрален фестивал „СЛАВИЯ 2020 “ в Белград, Сърбия.

Кметът Стефан Радев получи плакет в знак на благодарност за приноса му и помощта, която оказва за развитието на автомобилния спорт в Сливен.

В Сливен започва дезинфекция на общинските структури където се събират хора, ограничава се достъпа до социалните центрове, а търговските вериги и банките трябва да дезинфекцират вещите, които се ползват от много хора.

На 13.03.2020 г. от 11:00 ч. в зала „Графити“ на Хотелски комплекс „Национал“ ще се проведе годишно-отчетно събрание на съдиите и служителите от Административен съд – Сливен за приемане на Отчетния доклад за дейността на съда през 2019 г.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев