Сливен, кратки вечерни новини, 04.03.2020 г., сряда

Сливен
04.03.2020 / 15:47

Тази събота и неделя под Сините камъни в Сливен се събира елитът на България по спортна стрелба с лък – над 35 състезатели от 16 клуба от цялата страна – София, Русе, Варна, Бургас, Пловдив, Казанлък, Търново, Разград ще участват в Първия турнир за професионалисти по спортна стрелба с лък за купа „LEXUS“.

Една млада стажант фармацевтка загърби София и Пловдив, където са и предлагали работа, избирайки да се върне в Сливен – тя се казва Десислава Данчева и от няколко дни работи в една от аптеките в града под Сините камъни.

Кметът Стефан Радев се срещна днес със жителите на новосанирания блок 17 на ул. „Гео Милев“ – това е 34-ият изцяло завършен блок от общо 51, които се обновяват в Сливен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Концерт на дует „Авеню“- /Боби и Заки/ ще се състои на 10.03 от 19:00 ч. в зала Сливен.

Учителите-пенсионери от клуб „Будители“ за поредна година отбелязаха Международния ден на жената с тържество, състояло се днес в ресторант „Приказка“.

В Сливен нивата на заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания все още са далеч от епидемиологичните стойности и няма основание за обявяване на повторна епидемия.

Мая Бежанска гостува на 11 март в ДКТ – Сливен с премиерния спектакъл „Комедиантката“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев