Сливен, кратки вечерни новини, 01.03.2020 г., неделя

Сливен
01.03.2020 / 15:52

В небето над Сливен вчера полетяха разноцветни балони в подкрепа на болните, страдащи от редки болести.

Атанас Делибалтов бе преизбран вчера, на отчетно-изборна конференция, за председател на БСП в Община Сливен.

Популярният сливенски предприемач Саркис Шаклиян е станал член на БСП, а в събота бе един от 120-те делегати на Общинската отчетно-изборна конференция на БСП в Сливен.

Една щастлива учителка от ПМГ „Добри Чинтулов“ събра приятели за своя юбилей – Христина Ангелова, която преподава информационни технологии, получи поздрави първо от своя съпруг и двете си деца.

За поредна година представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен зарадваха децата и жителите на града по случай Баба Марта – те вързаха стотици мартеници на хората, които в първия мартенски ден избраха да посетят местността Карандила и скално образуваните Халката.

От 01.04.2020 г. до 01.05.2020 г. ще се приемат документи на кандидати за стипендии „Хаджи Мина Пашов“, Годишна стипендия, Месечна стипендия и Еднократно финансово подпомаганe по Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи с изявени дарби от община Сливен.

Днес на 36 години става Станка Златева, носителка на два сребърни медала от олимпийските игри –Пекин 2008 и Лондон 2012, петкратна световна шампионка и шест пъти европейска шампионка.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев