Сливен, кратки вечерни новини, 29.02.2020 г., събота

Сливен
29.02.2020 / 15:47

900 000 куб.метра е притокът в язовир „Асеновец“ през последния месец.

Във връзка с наближаващия празник Сирни заговезни, който тази година се отбелязва на първи март – неделя, кметът Стефан Радев издаде заповед, в която се забранява нерегламентирано изхвърляне, изоставяне и изгаряне на отпадъци на територията на община Сливен.

В ОДМВР-Сливен е създадена организация за обезпечаване на добър обществен ред, безопасно движение по пътищата, недопускане на престъпни посегателства и гарантиране сигурността на гражданите по време на честванията на 3-ти март.

Успешно приключва проектът „Подобряване на образователната инфраструктура в град Сливен“ на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 година, по който бяха ремонтирани 4 детски градини в града.

Областният управител и председател на Областния кризисен щаб Чавдар Божурски изпрати писма до работодателските организации и кметовете на общините по повод променящата се епидемиологична обстановка с разпространението на новия коронавирус COVED-19.

Километрични опашки от автомобили се образуваха пред автосерзиви и КАТ – Сливен заради изискванията за регистрация на газовите уредби.

На 02.03.2020 г. ръководството, учителите и учениците от ПГХТ “Академик Неделчо Неделчев“ в присъствието на представител на посолството на Руската Федерация в България ще изкажат своята признателност и благодарност към всички български и руски благодетели, съпричастни с построяването на сградата и откриването на първата Областна реална гимназия след Освобождението, с полагането на паметна плоча – церемонията ще се състои от 13:00 часа пред сградата на гимназията.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев