Сливен, кратки вечерни новини, 13.02.2020 г., четвъртък

Сливен
13.02.2020 / 15:55

Грипната епидемия в Сливен и областта се преустановява от утре с решение, взето от Областният оперативен щаб за борба с Грип и ОРЗ на 13 февруари.

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков на 14 февруари от 10:00 часа ще се проведе работна среща със служители на Охранителна полиция и представители на частните охранителни фирми в региона.

Съвместен концерт на 25 февруари събира на една сцена Ансамбъла за народни песни и танци – Сливен и талантливата народна певица Пепи Христозова – концертът ще се състои в зала „Сливен“.

Общинската фирма „Общинска охрана и СОТ“ – Сливен въвежда в експлоатация нова GPRS и LAN система, която ще даде възможност на клиентите да следят всеки момент какво се случва с охраняемия техен обект.

На 8-ми февруари отвори врати изключително интересния проект на четирима млади граждани на Сливен – „100 Липи Фууд Студио“ – едно място, което предлага здравословно меню, ръчно изработени кафе напитки, вдъхновяваща колекция от чайове и сладоледени изкушения в изискана, арт атмосфера.

Министъра на околната среда и водите отново ще провери ТЕЦ „Сливен“ за нерегламентирано изгаряне на отпадъци, внесени от ЕС, по нареждане на Върховната административна прокуратура.

На 3 март – национален празник на България, в Сливен ще се проведе 56-та лекоатлетическа щафета „Трети март“-2020 – събитието се организира от Община Сливен и ЦПЛР-Детски комплекс.

 
 

Copyright © 2008-2020 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев