Сливен, кратки вечерни новини, 30.01.2020 г., четвъртък

Сливен
30.01.2020 / 15:47

Сливенският окръжен съд определи доживотна присъда без право на замяна за 21-годишния Мартин Трифонов за убийството на 7- годишната Кристин от село Сотиря.

Сливенският общински съвет на днешното си заседание гласува бюджетът на община Сливен за 2020 г.

Екипи на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в град Сливен са се отзовали на 3 сигнала за произшествия през изминалото денонощие, единият от тях е премахване на пречупен стълб в центъра на града, намиращ се на улица „Д-р Константин Стоилов“.

Кметът на Сливен Стефан Радев е лектор в специализираното обучение, което Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) на тема „Съвременно местно самоуправление в България”.

Над четиридесет книги на автори от Сливен и региона, издадени през 2019 г. ще бъдат представени на 31 януари 2020 г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”, в рамките на първия за годината Петъчен литературен салон.

Гражданите на Сливен вече могат да заплащат местните данъци и такси за 2020 година.

Благотворителна вечеря в помощ на 10-годишния Ники от Сливен, който страда от онкологично заболяване организира тази вечер Ресторант „Централ“ на Хотел Парк Централ.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев