Сливен, кратки вечерни новини, 25.01.2020 г., събота

Сливен
25.01.2020 / 15:55

Част от Сливен и девет села в областта днес бяха без вода заради извършване на авариен ремонт.

Фирми и държавни учреждения от град Сливен се възползват от предлагания „организиран прием” за подмяна на личните документи.

Почина дългогодишният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ д-р Методи Попстойков, опелото и поклонението ще бъдат в неделя, в църквата „Свети Димитър“ от 11:00 ч., а погребението ще е на Новоселските гробища от 13:00 ч.

Евродепутатът Петър Витанов бе на визита в Сливен вчера – той се срещна с местния актив на партията, общинските съветници от групата на БСП и ръководството в централа на социалистите, а след това и с гражданите.

Приемане на Наредба за условията и реда за установяване на жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища е записано като първа точка, която съветниците трябва да разгледат на предстоящата в края на януари сесия на Общинския съвет.

„ТЕЦ Сливен не създава предпоставки за замърсяване на въздуха и ние гарантираме това на гражданите“, заяви по време на Деня на отворените врати в топлоцентралата директорът на топлофикационното дружество инж. Павлин Костов.

Премиерата на новия български филм „Диви и щастливи“, излъчена в зала „Сливен“ в понеделник, събра 3902 лева, Община Сливен дарява средствата за лечението на 20-годишния Димитър Щилиянов от Сливен, който страда от тежкото заболяване сарком на Юинг – вид рак на костите.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев