Сливен, кратки вечерни новини, 24.01.2020 г., петък

Сливен
24.01.2020 / 15:55

Община Сливен подчертава, че всички граждани и гости на града, които не спазват законите и наредбите и нарушават целостта на инфраструктурата, ще бъдат санкционирани със съответните наказания, повода за коментара е поредна вандалска проява, при която е нарушена инфраструктурата на фонтана до сградата на Общината.

Почина дългогодишният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ д-р Методи Попстойков.

Сливен ще е домакин на 11-ия национален фестивал на руската песен и танц „День победы“, това стана ясно по време на проведеното вчера 23-то годишно събрание на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД /ДПНР и ОНД/ в заседателната зала на Областната администрация.

Идната седмица блок № 8 в сливенския кв. „Българка“ ще има централно парно отопление, в момента тече свързването на блока с топлопровода.

Във връзка с предстоящата подмяна на свидетелства за управление на МПС, изтичащи през 2020 година, сектор „Пътна полиция“-Сливен информира гражданите, че могат да подават заявления за подмяна освен в сектор „Пътна полиция“-Сливен и в районните управления Нова Загора, Котел и Твърдица.

Пет пожарни екипа на РСПБЗН-Сливен са гасили пожар в цех за пелети в индустриалната зона на Сливен.

Днес е Ден на отворените врати в „Топлофикация-Сливен“ ЕАД по разпореждане на изпълнителния директор на дружеството инж. Павлин Костов.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев