Сливен, кратки вечерни новини, 23.01.2020 г., четвъртък

Сливен
23.01.2020 / 15:49

Рекорден брой нарушения са констатирани при операция на РУ-Сливен по пътна безопасност, само за 3 часа са наложени 115 санкции на водачи и пешеходци в Сливен.

Община Сливен се включва с 9 емблематични туристически обекта в инициативата „Денят за вас“ на Министерството на туризма.

Медицински хеликоптер на американската армия тип „Блек Хоук“ кацна днес в 14:30 часа в двора на Военна болница в Сливен – полетът до Сливен и кацането в двора на Военна болница са част от тренировъчния процес, който се води на база „Ново село“.

Във връзка с предстоящата подмяна на свидетелства за управление на МПС, изтичащи през 2020 година, сектор „Пътна полиция“-Сливен информира гражданите, че могат да подават заявления за подмяна освен в сектор „Пътна полиция“-Сливен и в районните управления Нова Загора, Котел и Твърдица.

БСП Сливен ще си избира ново ръководство в края на февруари, поради изтичане на мандат 2016-2020 г.

Приемане на Наредба за условията и реда за установяване на жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища е записано като първа точка, която съветниците трябва да разгледат на предстоящата в края на януари сесия на Общинския съвет.

Кметът на община Сливен Стефан Радев изиска информация от заместник-кметовете на своя екип за тяхно участие в ръководството на фондации и сдружения с нестопанска цел.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев