Сливен, кратки вечерни новини, 22.01.2020 г., сряда

Сливен
22.01.2020 / 15:47

Грипнаta ваканция в Сливен се отлага засега, решението е взето на проведена днес следобед среща в РЗИ.

В клуба на пенсионираните учители „Будители“ в Сливен се проведе среща със Соня Келеведжиева „Творческото амплоа на Соня Келеведжиева“, на която се проследи целият й творчески път от началото до наши дни.

Антикорупционната комисия образува производства за установяване на конфликт на интереси срещу началника на НСО, бившия шеф на БНР, ректора на икономическия университет във Варна, двама общински съветници в Пазарджик и единия от заместник-кметовете на Сливен.

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков са предприети действия по засилен контрол на скоростта на територията на областта.

В Сливен ще бъдат премахвани незаконни гаражи, а за междублоковите пространства в три зони на града има проект за облагородяване.

От 1 февруари се засилва контролът срещу безнадзорното движение на едри домашни животни по главните пътища, в селскостопанските имоти и обществените места в Сливен и областта.

Няма сигнали земеделски стопани от област Сливен да са били атакувани от телефонни измамници, които се представят за служители на Държавен фонд „Земеделие” и предлагат платени регистрации, които всъщност са безплатни.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев