Сливен, кратки вечерни новини, 20.01.2020 г., понеделник

Сливен
20.01.2020 / 15:49

На 16.01.2020 г. се проведе открит урок по Проектно–базирано обучение в III б клас пред студенти от Технически Университет гр. Сливен.

Новият план за защита при бедствия в община Сливен бе обсъден и приет единодушно днес на заседание на Съвета за намаляване на риска от бедствия при Общината.

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски участва във възпоменателен митинг за жертвите и пострадалите от насилствената смяна на имената, който се проведе на 19 януари в котленското село Ябланово.

Представители на Община Сливен, надзорът и старозагорската фирма изпълнител отиват на проверка в блок № 1 на сливенския квартал „Клуцохор“ заради постъпили жалби за незавършено в срок саниране.

173 случая на грип и остри респираторни заболявания са регистрирани в област Сливен през изминалата седмица, сочат данни на Националния център по заразни и паразитни болести.

В Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“ Сливен учениците борят стреса в „Стая на гнева“ – антистрес стаята е обособена за пръв път през настоящата учебна година.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Сливен продължават срещите си с граждани, те се провеждат всеки понеделник, от 9:30 до 16:30 часа в офиса на ПП "ГЕРБ" в Сливен, на адрес: ул. "Цар Освободител" №17.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев