Сливен, кратки вечерни новини, 13.01.2020 г., понеделник

Сливен
13.01.2020 / 15:48

РУ-Сливен търси информация за местонахождението на Валерия Иванова Йорданова на 25 години от град Сливен – от месец август 2018 година роднините на Валерия нямат връзка с нея.

12-те снимки на бебета, които ще бъдат включени в календара на Отделенията по неонатология и по акушерство и гинекология на сливенската областна болница за тази година, бяха избрани днес след гласуване на комисията по избора.

Сдружение с нестопанска цел „ПРО“ и Младежки дом организираха на 10.01 в зала „Май“ на Община Сливен презентационно събитие по проект, финансиран по Национална програма за младежта на ММС „ПРО-Предизвикателството“.

Без помпозност, но изискано, ДПС – Сливен отбеляза на 11 януари с тържество 30 години от създаването на местната организация на партията.

Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ ще отбележи на 18 януари годишнината от рождението на своя патрон.

Общински фонд „Култура” започна от днес да набира предложения за проекти в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край.

Глоба от 20 до 150 лева ще плати всеки, който не е спазил срока за подмяна на личните документи и се легитимира с невалидна лична карта или международен паспорт.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев