Сливен, кратки вечерни новини, 27.12.2019 г., петък

Сливен
27.12.2019 / 15:47

Мъжете с името Стефан, които са с постоянен адрес в община Сливен са 1664, от тях 1391 са от града - 693 дами с постоянен адрес в общината носят името Стефка, от които 567 живеят в града.

Известният сливенски ресторант „CHILLI PEPPERS“ е приготвил изненада за своите клиенти в Новогодишната нощ – за тях ще пее певицата Вили Русева, която е печелила конкурса „Бургас и морето“.

Военно окръжие – Сливен информира, че със заповед на министъра на отбраната на Република България са обявени длъжности за служба в доброволния резерв, които могат да се заемат от български граждани освободени от военна служба, без провеждане на конкурс.

Военно окръжие – Сливен информира, че със заповед на министъра на отбраната на Република България са обявени 25 (двадесет и пет) вакантни длъжности за офицери (лекари) във Военномедицинска академия.

На 30 декември в зала "Май" ще се състои публично обсъждане на Проекта за бюджет на Община Сливен за 2020 г.

Още 20 случая на Вирусен хепатит тип А са регистрирани в общиите Сливен и Котел през първите десет дни на декември – всичките са хоспитализирани, проведено е епидемиологично проучване.

БЧК Сливен раздаде над 700 подаръци на деца от социални заведения в Сливен по време на ежегодната благотворителната Коледна кампания на БМЧК „Деца помагат на деца”.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев