Сливен, кратки вечерни новини, 22.12.2019 г., неделя

Сливен
22.12.2019 / 15:50

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Сливен за 2020 г. ще се състои на 30 декември от 09:00 часа в зала „Май“.

Лек автомобил „Тойота“ и „Пежо 106“ се удариха днес пред магазин Мерканто на сливенския бул. „Панайот Хитов“.

Този четвъртък в Районен съд – Сливен се проведе официална церемония по встъпване в длъжност на новоизбраните съдебни заседатели.

В Съдебната палата в гр. Сливен се проведе семинар на тема „Обезпечително производство и видове обезпечителни мерки“ – обучението бе реализирано от г-н Мартин Данчев – и.ф. председател на Окръжен съд – Сливен и от г-жа Живка Кирилова – Председател на Районен съд – Сливен, със съдействие на Националния институт на правосъдието, като участие в него взеха магистратите от Районен съд – Сливен, Окръжен съд – Сливен, Районен съд – Нова Загора и Районна прокуратура – Сливен.

Община Сливен ще получи над 3 милиона лева за благоустрояване на кварталите „Дружба“, „Сини камъни“ и „Българка“ – средствата ще бъдат отпуснати по проект „Подобряване на градската среда на Сливен – етап ІІ“.

Над 300 самодейци се събират в сливенското село Мечкарево на 26 декември за 20-ото издание на Фолклорния събор „Зимни празници”.

Благотворително бягане/ходене под надслов "Надежда за Димитър" се проведе тази неделя, 22 декември, на Военния стадион в Сливен от 10:00 часа.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев